Kontingent

N.B: KONTINGENTET BETALES 6 MÅNEDER FORUD. OKTOBER / APRIL

 

 Børn

 85 kr. pr. måned. (under 18 år)

 Voksne

 105 kr. pr. måned. (over 18 år)

 DTaF-licens*

 250 kr. pr. år. (inklusiv forsikring)

 Indmeldelse

 Engangsbeløb 100 kr.


*DTaF licens er påkrævet for at man kan træne i klubben, da denne inkluderer forsikring, desuden får man et officielt taekwondo-pas, som man skal være i besiddelse af, for at kunne gå til bælteprøve og deltage i stævner.

GRADUERING

Der holdes bælteprøver løbende, dvs. ca. 2-3 gange årligt. Bælteprøver annonceres i klubben og her på hjemmesiden under aktiviteter. Det koster 100 kr. Det nye bælte eller mærke til bæltet er inkluderet i prisen for gradueringen.

NY ELLER GENSTARTET

Man kan afprøve om man vil gå til taekwondo, den første måneds træning er gratis. Start med at kontakte formanden og aftale om man kan få en prøvetime. Man møder op i løstsiddende bukser og en t-shirt. Har du holdt pause fra Taekwondo er du også hjertelig velkommen, du starter fra din gamle bæltegrad, hvis du stadig har dit pas, ellers evalueres det hvilket niveau du er på.

PÅKLÆDNINGSREGLEMENT

Som medlem af klubben bør man eje en autoriseret træningsdragt, dvs. med frontmærke og taekwondo på ryggen. Desuden er indført fra september 2007 at alle klubbens medlemmer skal bære klubmærke på dragten. Alle andre mærker ud over de angivne anses ikke som officielle og bør derfor ikke bæres. Der trænes på bare fødder i træningssalen i klubben, det er dog muligt at anvende taekwondo-sko til træning ved behov.